Tuesday, September 25, 2012

Return to Ravnica Prelease - lør 29. sept.

Outland Bergen, lørdag 29. september, kl:11:00
Inngang: 300 kr
Format: Sealed*, med top 8 draft.
*Alle får 5 boostere, pluss en guild-booster og et guild-promokort.
Møt opp tidlig for å få den du liker best.
Varighet: Minst fem timer. Ta med mat.

Kommentar
Til lørdag er det prerelease på det nye settet i årets blokk, Return to Ravnica. I dette settet møter vi noe vi har sluppet unna stort sett helt siden alara-blokken i 2008-2009 - (stygge) gullinnrammede multicolor-spells.

Fargene i RTR deles inn i fem guilds (laug - en slags forening)som "kjemper om kontrollen" i byen Ravnica, som egentlig er hele planeten også. Altså, det er en by som dekker hele planeten. Urbanisering, heter det. Det hadde vært ekkelt hadde det ikke vært for trærne. Guildene heter Azorius (W/U), Izzet (U/R), Rakdos (R/B), Golgari(B/G) og Selesnya (G/W).

Som sjette booster får man en guildbooster - dvs. en pakke med kort i fargene til det guildet du valgte ved registreringen.Guildboosteren har fordeling som vanlige boostere. Du får også et promokort fra guildet, som kan brukes allerede samme dag.

Samfunnøkonomisk
300 kr for 85 kort gir ca. 3,5 kr per kort, dersom man ikke når top 8-draften. Hvis man ikke har sjanse for å nå top 8, burde man virkelig revurdere å dra. Jo færre deltakere, dess bedre luft og plass til de andre. Hvorfor dra dit og belønne Outland for opplegget, når de så klart har et problem der nede i kjelleren når det gjelder plass og sirkulasjon. På den annen side betaler man jo også for et første møte med nye kort og man får lese kortene uten å stresse som man gjør i et draft.

PS: Vi kjører sterkt apartheid her: Folk uten sleeves er griser som må spille egen pod og er derfor utafor hele top 8 systemet. Ta derfor med sleeves.Vet du ikke hva sleeves er? Nei, men da kan du se her. De går også under navnet 'plastlommer'.

No comments:

Post a Comment